Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ
Χοιρινά Κουτίνας Ο.Ε. Λάρισα

Στην οδό Μανωλάκη, η επιχείρηση διατηρεί κρεοπωλείο για τη διάθεση Ελληνικών φρέσκων ντόπιων κρεάτων ελεγμένων με όλους τους υγειονομικούς ελέγχους που τηρούν τα Σφαγεία Λάρισας, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με απόλυτη αξιοπιστία. 

Οι προσπάθειές μας πάντα προσανατολίζονται στην εκπλήρωση των αναγκών του καταναλωτή για τοπικά ποιοτικά προϊόντα κρέατος και με γνώμονα την ενίσχυση του ντόπιου κτηνοτρόφου.

 
 
 
 
 
 
Τα κρέατα που διαθέτει το κρεοπωλείο μας στην Λάρισα, προέρχονται είτε από τη μονάδα μας είτε από ζώα που εκτρέφονται σε μικρές οικογενειακές μονάδες του νομού μας. Έτσι, είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε.

Το κρεοπωλείο μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως μοσχαράκια, χοιρινά, αρνιά, κοτόπουλα, κατσίκια, ζυγούρια, πρόβατα, γίδες, κοκόρια, λουκάνικα και πολλά ακόμα προϊόντα. Εκτός από την καθημερινή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε επίπεδο λιανικής πώλησης, το κατάστημα αναλαμβάνει την τροφοδοσία καταστημάτων στο χώρο της εστίασης, ξενοδοχειακών μονάδων, εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων. 

Όλα αυτα τα χρόνια λειτουργούμε με την πεποίθηση ότι η εμπιστοσύνη στην σχέση επαγγελματία - πελάτη δεν αποκτάται ποτέ μόνιμα, είναι προσωρινή καθώς κερδίζεται καθημερινά. Γι' αυτό και εμείς κάθε μέρα δουλεύουμε ακατάπαυστα για να σας αποδείξουμε ότι η επιλογή σας προς το κρεοπωλειο μας είναι η πιο σωστή.

 
 
 
 
 
 
 
Ελάτε στο κρεοπωλείο μας και μάθετε πως να επιλέγετε τα σωστά κομμάτια κρέας, ανάλογα με το τι θέλετε να μαγειρέψετε. Μικρά tips για να έχετε πάντα φρέσκο κρέας για εσάς και για αυτούς που αγαπάτε.

Μανωλάκη 5, Λάρισα
Τηλ. 24210254480