Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
 
ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΥΤΙΝΑΣ Ο.Ε.
Χοιροτροφική Μονάδα Αργυροπούλι Λάρισας

Η πρότυπη χοιροτροφική μονάδα “ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΤΙΝΑΣ Ο.Ε.” με έδρα το Αργυροπούλι Λάρισας, είναι μία επιχείρηση πλήρως εξοπλισμένη και κατασκευασμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα για την εκτροφή των χοίρων. Ασχολείται με την εκτροφή και το εμπόριο ζώντων χοιρινών.

Η ιστορία της ξεκινά το 1974 όταν ο κ. Απόστολος Κουτίνας άνοιξε κρεοπωλείο στο κέντρο της Λάρισας. Το 1987 επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη χοιροτροφική εκμετάλλευση και συνέχισε με τη σφαγή και την πώληση χοιρινού κρέατος. Η δεύτερη γενιά μπαίνει δυναμικά στο χώρο της επιχείρησης το 2000 και με αρωγούς τη γνώση και την εμπειρία του πατέρα και με τη φρεσκάδα της νιότης ο κ. Χρήστος Κουτίνας συνεχίζει μέχρι και σήμερα να την οδηγεί σε νέους σύγχρονους δρόμους.

 
 
 
 
 
 
Από το 2000 η επιχείρηση συνέχισε τις δραστηριότητές της σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, με νέα συστήματα αυτοματοποιημένης εκτροφής, καθώς και με νέο εξοπλισμό, δημιουργώντας έτσι καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χοιρινών. Η ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΥΤΙΝΑΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα, προμηθεύοντας χοιρινό κρέας, αποκλειστικά δικής της παραγωγής.

Σκοπός μας είναι:
 η παραγωγή χοιρινού κρέατος με υπευθυνότητας και με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα (διατροφική αξία και γεύση).

η άριστη υγεία των ζώων της μονάδας μας με καθημερινή φροντίδα και συνεχή κτηνιατρικό έλεγχο.

η κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ζώων με αποκλειστικά Ελληνικά δημητριακά, καθώς στη διατροφή τους περιλαμβάνονται κατά 70-75% Ελληνικό σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι.

η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατόν συνθηκών εκτροφής στη σύγχρονη μονάδα μας.

 
 
 
 
 
 
 

Αργυροπούλι Τυρνάβου / Λάρισα

Τηλ. 2410254880